Hverdag 1200X354px Shocking Pink

Shocking pink

Vi er vilde med pink! Pink kan skabe en overraskende effekt i boligindretningen og giver maden et indbydende udtryk. Farven byder foråret velkommen og vi har derfor samlet de bedste tips til dig! 

Forårsfornemmelser

Foråret er endelig på vej. Erantis og vintergækker er skønne forårsbebudere, der så småt titter op fra den kolde jord. Fuglene synger smukt dagen ind og de første solstrejf giver os fornyet energi. 


In Bloom sengesæt fra Södahl giver os forårsfornemmelser. De klassisk svungne blomsterranker, der pryder sengesættet i et stilrent og feminint mønster skaber en lethed og sommerstemning i soveværelset. 

M 5722007244830 724483 Sodahl Sengesaet Connect Linen Nude
8719202684162 504710 Koopman Dekosaet Med 5 Fyrfadsstager

Indret med pink

En kontrastfarve kan skabe en overraskende effekt i indretningen. 

Du kan også mikse helt klare fyrfadslys med et enkelt i lyserøde toner for at bryde det helt strømlinede.

Eberhard Grossgasteiger Nqybkm8wg I Unsplash

Tidløs glasserie

STUB er en enkel, funktionel og tidløs glasserie til alle formål og alle generationer. Et multifunktionelt glas til vand, øl, sodavand, drinks, juice eller vin. At glasset er designet til at kunne stables, er både pladsbesparende og praktisk. Designet af Grethe meyer og Ibi Trier Mørch.

Glas er et flydende materiale i konstant bevægelse

Formen på serien FLOW er inspireret af bevægelsen i det varme glas og rillerne på vandets overflade. Ringene bliver større og større for derefter at forsvinde langsomt i formen med samme effekt, som når man slår smut med en sten på en spejlblank vandoverflade.