Hverdag 1200X354px Æg

Æg - gi'r energi til hele dagen...

Vidste du, at et par helt almindelige æg til morgenmad kan være med til at forebygge trangen til noget sødt senere på dagen? Forskning har vist, at proteinsammensætningen i æggehvider er med til at holde os friske og energiske, så behovet for et hurtigt energiboost ud på eftermiddagen ikke opstår. Og så sætter æggeprotein i øvrigt din krop i gang med at forbrænde kalorier.

Lækre æg i muffinform

Ekstra lækkert behøver ikke være lig med masser af ekstra kalorier. Disse æg er den skønneste, nemme morgenmad til en fridag eller brunch - også hvis du har mange gæster rundt om bordet.

Kelly Neil Omepnvmwwz0 Unsplash
Skærmbillede 2021 04 26 133103

Information

Sådan gør du

Læg skinken ned i en muffinform.
Kom en tomatskive ovenpå
Slå et æg ud øverst
Drys med salt og peter
Ind i ovnen ved 175 grader celcius i 15-20 min.
Pynt med et drys af din yndlingsgrønt og Voila! - Så er der serveret.
8420460000303 L3402700R10 Hamonoya Omeletform Miljo 2
Prcherede Aeg

Stop madspild!

Æg og rester fra køleskabet er det perfekte match i kampen mod madspild. Så har du lidt porre, spinat, tomater, peberfrugt eller broccoli og måske en rest skinke eller kylling liggende, er det bare om at finde æggebakken frem og tænke kreativt. En hurtig omelet - resterne er brugt - og du har et sundt og nærende måltid.

Pocherede æg

Pocherede æg er en både cool og dekorativ måde at servere æg på. Slå 1 æg ad gangen ud i en kop og hæld det forsigtigt i stille kogende vand i en bred gryde. Lad æggene stå 3-4 minutter for svag varme under låg. Tag dem op med en hulske, læg dem et øjeblik i koldt vand. Metoden skal måske øves et par gange inden den lykkes, og har du ikke tålmodighed til det, kan vi anbefale dig Oxo ægge pocherer, som hjælper dig til et flot resultat hver gang.