Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Ditte Julies fødselsdagslagkageglutenfri mini kager

Glutenfri mini kager i ramekiner
9 små kager

Mazarinkage
1 god vaniljestang
100 g lyst rørsukker
150 g rå marcipan
150 g blødt smør
3 æg, str. M/L
70 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 citron, saften

Creme-topping
200 g blødt smør
250 g flormelis
200 g neutral flødeost

I øvrigt
friske hindbær
rød skovsyrer
100 g flormelis
lidt pasteuriserede æggehvider

 

Mazarinkage

Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab nænsomt vaniljekornene ud med en lille kniv. Mas kornene sammen med en smule af sukkeret. Pisk vaniljesukker, sukker, marcipan og smør sammen. Ingen klumper. Tilsæt æggene, ét ad gangen. Tilsæt mandelmel, bagepulver og citronsaft og vend det hele forsigtigt sammen. Kom dejen på sprøjtepose, og klip et passende hul. Fyld lige meget dej i de 9 ramekiner. Bag dem ved 180 grader i 25-30 min. Lad den køle helt ned.

Creme-topping

Pisk smør og flormelis til en luftig smørecreme. Tilsæt flødeost og pisk kun meget kort i cremen. Kom ostecremen på sprøjtepose med en stor stjernetylle og afsæt en fin top på hver kage.

Pynt

Rør en hvid og en rød glasur af flormelis og æggehvider og kom det i hver sin sprøjtepose med et lille hul i enden. Lav små flag på et stykke bagepapir ved først at tegne det hvide i flagene og derefter fylde hullerne med den røde glasur. Lad flagene tørre nogle timer eller gerne natten over, inden du pynter kagerrne med dem sammen med hindbær og skovsyrer.