Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Lykke er

 -

 

Det sjove ved lykke er, at det kan være helt og aldeles forskelligt, hvad der skaber den. For nogle er det, når yndlingsfodboldholdet vinder kampen på en sidste-sekund-scoring. For andre er det duften af ny bil eller friheden i en løbetur. Og så er der dem, hvor et grineanfald med bedsteveninden bare er det bedste i hele verden. Heldigvis kommer lykken ikke med hverken en manual eller en facitliste. Den er der bare lige pludselig.

Lykken er at sove længe

Er der noget bedre end at glemme alt om vækkeure og bare få lov til at sove længe? Det skulle da lige være at få serveret en lækker morgenmad på sengen, når søvnen er ude af øjnene, og dagen er klar til at starte i lavt gear.

Lykken er at sove længe

 -

 

Godmorgen-energi

Læn dig tilbage i puderne og kickstart dagen med skyr med mysli og bær. Det er nemt, lækkert og en fantastisk måde at fylde kroppen med god energi fra morgenstunden. Vil du forkæle dig selv – eller den du deler sengen med – kan du opgradere skyren til en farvestrålende smoothie bowl fyldt med vitaminer og gode sager. Den tager lidt længere tid at forberede, men til gengæld er den lige til at blive glad i låget af. Og så kan du lave den af lige præcis de frugter og bær, du har i køleskabet.

Sådan gør du:
Lav en smoothie af f.eks. frosne hindbær, banan, blåbær og lidt minimælk. Tilsæt evt. lidt kanel eller vaniljepulver. Kom smoothien op i en skål og pynt med friske bær, nødder og frø, f.eks. hirsefrø eller chiafrø.

 -

 

Bitz skål
Lykken er en morfar

En ’morfar’ gør os lykkeligere

Elsker du også at tage en lur midt på dagen, er der godt nyt. Forskning viser nemlig, at man bliver lykkeligere af en ’morfar’ efter skole eller arbejde. Luren må dog maks. vare 30 minutter, men holder man den under det, er det ikke kun lykkefølelsen, men også produktiviteten, kreativiteten og evnen til at fokusere, der stiger. Så tag gerne en tur til drømmeland – også midt på dagen.

Den gode go'nat-drik

Har du svært ved at falde i søvn om aftenen, kan de særlige godnat-teer hjælpe dig på vej. De indeholder nemlig søvndyssende ingredienser som humle og kamille.

Lykken er en sur dej

Lykken bor i de små ting. For eksempel i at bage sit eget brød. Og vil du være rigtig hip, skal det være baseret på surdej. Måske endda en, der er gået i arv i generationer, for en god surdej kan i princippet holde for evigt, hvis den bare bliver fodret og plejet med kærlighed.

Hvad er surdej?  Surdej er en lille portion dej, man gemmer fra gang til gang, man bager. Surdej består af mælkesyrebakterier og naturlige gærceller og kan erstatte den gær, vi kender fra supermarkederne – enten helt eller delvist. Det står altid angivet
Frisk surdejen op dagen inden, du skal bage, og lad den gerne stå på køkkenbordet. Dejen er allerbedst 8-24 timer efter den er blevet ’fodret’. Stil surdejen i køleskabet i en tætlukket emballage, hvis der går mere end et par dage mellem du bager – den ka
Spar
130,00 kr
Eva Trio prof bageform 2,0 ltr

Eva Trio prof bageform 2,0 ltr

Rosti margrethe dejfad 6,0 ltr. hvid

Rosti margrethe dejfad 6,0 ltr. hvid

Spar
1.500,00 kr
Kitchenaid artisan standmixer sort 125EOB

Kitchenaid artisan standmixer sort 125EOB

Lykken er en sur dej

”Skal vi mødes til en kop kaffe?”. Det spørgsmål har du sikkert fået et hav af gange – og med god grund. Når vi indgår i tætte fællesskaber, stiger vores tilfredshed med livet generelt, så der er al mulig grund til at dyrke det sociale over en kop kaffe. På kaffebaren, i kantinen, derhjemme eller on the go.

Samtaler uden (kaffe)filter
En kaffedate er perfekt til at holde snakken gående og relationer kørende, for uanset travlhed i hverdagen, kan man næsten altid finde en halv eller en hel time til at ordne verdenssituationen med kæresten, veninden, kollegaen eller mormor. Kaffe har det lidt som med gåture med at anspore til nærvær, og denne ’pause’ i en for mange teknologisk styret hverdag er sund for både krop og hjerne. Så tag initiativet til at mødes over kaffe og en snak uden filter. Det er ren lykke!

Kaffe
Hvad er surdej?  Surdej er en lille portion dej, man gemmer fra gang til gang, man bager. Surdej består af mælkesyrebakterier og naturlige gærceller og kan erstatte den gær, vi kender fra supermarkederne – enten helt eller delvist. Det står altid angivet
Vidste du… ...at kaffen kom til Danmark i 1660erne og blev op igennem 1700-tallet et samlingspunkt for kvinder fra det bedre borgerskab.