Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Julelækkerier - Gaver

 

I mange familier er det en dejlig tradition, som alle glæder sig til længe, at samles hos mormor eller farmor en søndag i december og bage julens småkager sammen. Så bliver der rullet pebernødder, kogt klejner og skåret tynde brunkager ud til den store guldmedalje. Og belønningen er ikke kun at få kagedåse efter kagedåse med hjem, fyldt til randen med hjemmebag. Det er også hyggen ved at være 3 generationer sammen. Tag med Ditte Julie fra Den Store Bagedyst i køkkenet og få hendes bedste opskrifter på julens småkager.

Bagværk
Brunkager Konfektroulade Ingefær-vaniljesmåkager
streg
Indpakning

’Det er det indre, der tæller’, siger vi altid. Men lige præcis når det gælder gaver, har det ydre altså også en ret stor effekt. Butikkerne er blevet mere og mere kreative med deres indpakning i julemåneden, så reelt set kan du trygt overlade opgaven til andre. Men har du overskud til selv at kaste dig ud i indpakningen for at gøre det hele endnu mere personligt, er her et par idéer til papir, pynt og andet godt.

Gaveindpakning
Streg
Georg Jensen
Georg Jensen
streg
Nisser
nisser

Skal der en Klarborg-nisse på ønskesedlen, er det med at gå i gang med at vælge i god tid. Der findes nemlig over 300 forskellige nisser – og ikke to af dem er ens. Etly Klarborg, som er kunstneren bag de efterhånden ikoniske julefigurer, begyndte eventyret for mere end 30 år siden. Hver eneste af de buttede nisser har sit eget navn og sin egen historie, som Klarbog har hentet inspiration til fra børn, venner og bekendte.