Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Juleaften & Traditioner

 

Julen er højsæson for hyggelige og kreative traditioner. Det er hjerter, kræmmerhuse og stjerner. Brunkager, konfekt, and og flæskesteg. Og fremfor alt er det gaver og glæden ved at give dem. Rundt omkring i verden er der et væld af sjove, skæve traditioner forbundet med denne højtid. Vi har kigget på et par stykker af dem.

 

Tyskland
Norge
Japan
Polen
Rusland
Spanien
Venezulela
And
andesteg

Har du lyst til at udfordre traditionerne lidt med en anderledes and – enten selve juleaften eller en af juledagene – så er sprødstegt andeconfit et perfekt bud. Ikke nok med at det smager himmelsk. Anden skal også forberedes i forvejen, så du ikke står med alt arbejdet, når gæsterne kommer. Server den sprødstegte andeconfit med råstegte kartofler, granatæble og marineret grønkål. 

 

 

streg
Risalamande
Risalamande

Man kunne sagtens tro, at risalamande stammer fra Frankrig, men den populære juledessert fra starten af 1900-tallet er faktisk en ærkedansk opfindelse til trods for sit fransk-klingende navn. Den skulle efter sigende være opfundet en sen nattetime på Hotel D’Angleterre i København, hvor adelige gæster bestilte dessert. Det eneste, kokken havde i køleskabet, var en rest risengrød. Med lidt opfindsomhed hakkede han nogle mandler og piskede noget fløde i grøden og voila: Risalamanden var født.

Snyd!
Dæk op til jul

Er der noget bedre end at sætte sig til et smukt dækket bord på en årets hyggeligste dag? Bordet er omdrejningspunktet for samvær – både til hverdag og fest – og her vi tilbringer masser af timer med familie, venner, børn og god mad. Derfor fortjener bordet og alt det, vi stiller på det, opmærksomhed. Har du nogle spørgsmål til borddækning så Spørg & Få svar hos din lokale Kop & Kande. Vi elsker et godt spørgsmål - og vi glæder os til at høre fra dig.

Juleborde
Alt til bordet