Gaveindpakning:
Total:
Pointforbrug/rabatkupon:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Gryder must haves

Vælg de fire bedste gryder til ethvert behov

Der er mange muligheder, når du skal finde de bedste gryder tid din madlavning. Nogle foretrækker at fylde skabet, mens andre vælger sine gryder med omhu. Uanset om du er til det ene eller andet, er der især fire gryder, som er must-haves i køkkenet.


De fire uundværlige gryder

Vi er alle forskellige i vores evner og præferencer i køkkenet. Skal du være dækket godt ind til de fleste madlavningsbehov, kommer du langt med følgende fire gryder i skabet:

Kasserolle



En kasserolle er den bedste gryde til at koge æg, lave
havregrød og til at tilberede sauce. Vælger du en
kasserolle med lav kant, er gryden velegnet til sovs.


Se vores udvalg af kasseroller

 

Mellemstørrelse gryde



En mellemstørrelse gryde er 3–3,5 liter, og er den bedste
gryde til kartofler, ris og mindre mængder kogte grøntsager.
Det er den mest alsidige gryde, som bliver brugt til mange
ting i madlavningen.


Se vores udvalg af gryder i mellemstørrelse

 En stor gryde



En stor gryde på omkring 5 liter er perfekt, når du skal lave mad
til flere end fire. Gryden er især god til kødsovs og til at koge
mange kartofler. Den fås i flere forskellige materialer og design.


Se vores rummelige gryder

 Suppe- og stegegryde




En stor suppe-/stegegryde er den bedste gryde til gryderetter,
simreretter eller hjemmelavet suppe. Gryden fås i størrelser fra 10
til 20 liter, og ofte er den fremstillet af støbejern, rustfrit stål eller aluminium.
En støbejernsgryde kan blive meget varm og er god til at holde på varmen.
Det gør den ideel til bruning af kød og lynstegning af wokretter.


Se vores udvalg af suppe- og stegegryder


Stål, kobber eller aluminium?

Der er fordele og ulemper ved gryder i forskellige materialer. Hvis gryden blot skal koge, er det oplagt at vælge en rustfri stålgryde. Skal du derimod bruge gryden ved høj varme, vil en aluminiums- eller støbejernsgryde være at foretrække. Derudover findes der andre materialer som eksempelvis kobber og støbejern, som også har hver sine egenskaber.

Læs om valg af materiale 

 
Vælg gryder efter dit komfur

Selvom du er dækket godt ind med de fire slags gryder, er der alligevel en enkelt ting, du skal huske at være opmærksom på, når du vælger materiale til din gryde – det afhænger af dit komfur. Hvis du bruger induktion, kan du ikke benytte ren aluminium. I stedet skal du vælge gryder med magnetisk bund.

Se vores gryder til induktion

 
Spørg & Få Svar

Kig forbi din lokale Kop & Kande-butik, hvor vi hjælper, forklarer og giver dig gode råd i dit valg af gryder – og så er du naturligvis også altid velkommen til at spørge og få svar.