Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

 

Smuk indpakning

Smukt fra inderst til yderst

Smukt indpakkede gaver er en fornøjelse - både for den, der modtager såvel som for den, der giver. Vi gør os altid umage, når vi pakker gaver ind hos Kop & Kande og har flere slags papir og bånd at vælge imellem - men vil du give dine gaver et helt personligt touch, får du her nogle små, nemme fif.

Smuk indpakning

En lille blomst eller måske bare en lille gren med blade fra haven er en nem måde at tilføje indpakningen lidt ekstra.

Kombinerer du fx silkebånd med almindeligt gavebånd, hørsnor, lædersnor eller en strimmel blonde, får gaven et helt unikt look. Afhængig af hvilke materialer du kombinerer, kan du nemt skabe et eksklusivt, romantisk, rustikt eller råt look. 

Smuk indpakning
Smuk indpakning

Små klistermærker er en anden måde at få gaven til at skille sig ud. Til børnefødselsdagen i larmende farver eller mere afdæmpede på den eksklusive indpakning til brylluppet eller barnedåben.


Prikken over i'et er et til/fra kort, der matcher gavens indpakning. Hvis du har mod på at lave det selv, er der masser af muligheder. Fx kan disse DIY bordkort nemt bruges som skabeloner til hjemmelavede til/fra kort. Skal det være nemt, har vi flere fine valgmuligheder i butikken. 

Smuk indpakning