Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Sådan laver du sukkerkant

TIP - dyp kanten af glasset i fx saftevand el. citronsaft og derefter i sukker for at gøre lidt ekstra ud af cocktailen. 

Det bowleformede champagneglas - også kaldet champagneskål - blev opfundet i England i 1663 og skulle efter sigende være inspireret af Marie Antoinettes bryster. 

Glasset kan bruge til meget andet end blot champagne - prøv fx. en Espresso Martini - du finder en udsøgt opskrift HER.

Gør drinken ekstra cool

TIP! Brug kogt vand i isterningbakken - det giver flotte og klare isterninger.

Is er et must, når der skal drinks og cocktails på bordet. Og de tider, hvor helt almindelige isterninger var den eneste mulighed er for længst ovre. I dag kan is være knust, have sjove faconer eller være i store blokke, man selv hugger præcis den ønskede mængde af. 

Isterninger med frisk mynte

Is skal der til - og helst masser af den! 

TIP! Kom mynte i isterningerne - så har du altid frisk mynte til dine cocktails. Og så er det super dekorativt!

Isterninger med bær

TIP!

Kom bær i din isterningbakke sammen med vand. Det smager skønt i drinks, ser super flot ud og giver dine cocktails et strejf af sommer - også selvom det er vinterkoldt.

Brug en tyndskræller

Er du typen der tænker - hvad er en tyndskræller? Og hvorfor har jeg brug for den?

Så tjek Kasper Birchs usandsynlig lækre opskrift på på Hendrics G&T. Her er der brugt ultratynde skiver af agurk - og det er netop det, en tyndskræller kan. Hurtigt og nemt - og virkelig "prikken over i'et" i en cocktail.