Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Tarragon Whisky Sour (shakes)

Ingredienser - dette skal du bruge:

5 cl. Bulleit Bourbon Whisky
4 cl. friskpresset citronsaft
3 cl. sukkersirup
1 stænk Angostura Bitters / Spray
1 æggehvide (2 - 3 cl.)
Frisk Estragon

Whisky Sour er en moderne whisky cocktail, der blev populær efter forbudstiden i USA. Bartenderne kunne igen shake cocktails og arbejde med friskpressede juicer i deres cocktails.

Kasper Birchs opskrift på Whisky Sour giver en velafblanceret, skummende og fyldig cocktail - og det er ikke uden grund, det er en favorit worldwide. Vi serverer her cocktailen i et Luigi Bormioli Strauss Rocks whisky glas.

Kasper Birch er indehaver af Lime & Lemon og har mange års erfaring med både det moderne og det klassiske drinksunivers.

Spar
100,00 kr
Lyngby Melodia whiskyglas 6 stk

Lyngby Melodia whiskyglas 6 stk

Funktion cocktail shaker 500 ml stål

Funktion cocktail shaker 500 ml stål