Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Sådan sliber du din kniv med en knivsliber

Er du ikke helt tryg ved at bruge et håndholdt slibestål, kan du gøre dine knive en stor tjeneste med en knivsliber. Knivsliberen fjerner noget af kniven og skaber en ny, skarp kant. 

Der findes mange forskellige modeller og mærker, men - ligesom når du bruger et slibestål/slibstav - skal du vide, om du står med en japansk eller europæisk kniv i hånden.

Europæiske knive har typisk en slibevinkel på ca. 35°. 

Japanske knive har typisk en slibevinkel på ca. 20°. 

Derfor er det vigtigt, at knivsliberen er indstillet, så den sliber i knivens oprindelige vinkel. 

Se vores video-guide her, hvor vi sliber en Global kniv. Global knive hører til i kategorien af japanske knive og derfor bruger vi G-91/SB knivsliberen fra Global, der er specielt udviklet til formålet med den korrekte slibevinkel.