Gaveindpakning:
Total:
Rabatkupon/voucher:
Gå til kurv

Varen er nu lagt i kurven

Du kan nu shoppe videre eller få vist din indkøbskurv.

Partering af kylling

Opskriften til lørdagens lækre gæstemad siger: "parter først den hele kylling i korrekte stykker og..."!

Men i dag er det langt fra alle, der ved, hvordan man parterer en kylling rigtigt. Er du også i tvivl om, hvordan du gør og får det bedste ud af kyllingen i stedet for en bunke uensartede kødstykker? Hvis du har værktøjet på plads - perfekt til formålet er en udbenerkniv med spids, smal klinge, så du kan skære "helt ind til benet" - så følger du bare denne videoguide: 

Yaxell Japan står bag en stribe knive af udsøgt kvalitet, som anvendes af mange topkokke verden over. Yaxell knivene produceres i Japan og design og finish er en æstetisk nydelse i sig selv.  Se vores udvalg af Yaxell knive HER.